Offer for massør: "Han kom hele tiden tæt på mine kønsdele"

- Jeg kunne mærke, hvordan han lige pludselig forvandlede sig til et sexmonster, fortæller en kvinde om den fængslede massør fra Virum.

Forleden efterlyste Nordsjællands Politi flere ofre for en massør fra Virum, der er sigtet for overgreb på en række kvinder.

Nu står en af de mange kvinder frem og fortæller til TV 2, hvordan hun blev krænket af den sigtede massør.   

- Jeg kunne mærke, hvordan han lige pludselig forvandlede sig til et sexmonster. Han åndede tungt, og jeg fornemmede, han fik rejsning. Hans hoved var helt tæt på mine bryster, mens han masserede dem, som om han ville kysse dem.

Sådan fortæller kvinden Vivi om sit møde med en cirka 50-årig massør fra Virum, der er varetægtsfængslet og sigtet for at have forgrebet sig på 13 kvinder. Han er sigtet efter straffelovens paragraffer om voldtægt og blufærdighedskrænkelse.

Han nægter sig skyldig i alle sigtelser.

Efterlyser flere kvinder

quote På et tidspunkt opfordrede han mig også til at tage trusserne af, men det ville jeg ikke. Da han masserede mig på benene, kom han hele tiden meget tæt på mine kønsdele, og jeg syntes, det var mærkeligt.

Vivi

Vivi er ikke kvindens rigtige navn. Hun ønsker at være anonym af hensyn til sine børn, men redaktionen kender hendes identitet. TV 2 har også fået bekræftet hos politikilder, at kvinden, der er i 30'erne, er en af de 13 kvinder, den cirka 50-årige massør er sigtet for at have begået overgreb mod.

Forleden offentliggjorde Nordsjællands Politi sagen mod massøren og efterlyste flere kvinder, som havde været udsat for overgreb hos massøren i hans massageklinik i Virum.

- Der er flere, der har henvendt sig. Men jeg vil ikke sige hvor mange, siger politiassistent Arne Storgaard Rasmussen fra Nordsjællands Politi, der efterforsker sagen mod massøren.

Kram med det samme

Vivis historie startede den 12. september i år, da hun opsøgte massøren på hans klinik i Virum for at få massage.

- Jeg havde fået det som gave af en veninde. Jeg havde været igennem en svær periode, og hun syntes, jeg trængte til det, fortæller Vivi.

- Han hilste på mig, og han gav mig med det samme et kram. Det, synes jeg, var mærkeligt, for jeg kendte ham overhovedet ikke, siger hun.

Massøren bad Vivi klæde sig af og lægge sig på maven på hans briks.

- På et tidspunkt opfordrede han mig også til at tage trusserne af, men det ville jeg ikke. Da han masserede mig på benene, kom han hele tiden meget tæt på mine kønsdele, og jeg syntes, det var mærkeligt, fortæller hun.

Massøren sagde, at han kunne mærke, Vivi havde blokeringer i lysken.

- Han sagde, at han kunne mærke, jeg var helt blokeret fra lysken og nedefter. Og det sagde han, man typisk oplevede hos kvinder, der havde været udsat for overgreb i 7-14 års alderen, men at han kunne fjerne det, hvis han måtte få lov at massere mig 'indeni', fortæller Vivi.

Det sagde hun nej til, og da massøren på et tidspunkt lagde hånden ind under hendes trusser og direkte på hendes kønsdele, lykkedes det hende at fjerne den.

Turde ikke sige fra

På et tidspunkt lå hun på ryggen og fik massage på overkroppen.

-  Han strejfede først mine bryster for ligesom at mærke, om han kunne gå videre, og så begyndte han også at massere mine bryster. Jeg kunne mærke, hvordan han lige pludselig forvandlede sig til et sexmonster. Han åndede tungt, og jeg fornemmede, han fik rejsning. Hans hoved var helt tæt på mine bryster, mens han masserede dem, som om han ville kysse dem, siger Vivi.

quote Han sagde, jeg var sådan en god pige, og at jeg ville have så godt af det. Men jeg ville bare væk og ud.

Vivi

Hun forklarer, at selv om hun synes, massørens opførsel var grænseoverskridende, og hun følte sig om offer for et overgreb, turde hun ikke sige fra.

- Han havde låst døren ind til butikken. Så jeg tænkte bare på, at jeg skulle igennem det og ud derfra.

Efter hendes time var færdig, opfordrede massøren hende til at komme igen - og ifølge Vivi var han parat til at give hende massage gratis.

- Han sagde, jeg var sådan en god pige, og at jeg ville have så godt af det. Men jeg ville bare væk og ud, fortæller Vivi.

Brød sammen

Hun fortæller, at selv om hun følte, hun havde været offer for et overgreb, turde hun ikke i første omgang gå til politiet.

- Men 14 dage efter jeg havde været der, talte jeg med en veninde, og jeg brød helt sammen, da jeg fortalte hende det. Hun opfordrede mig til at melde det til politiet, fortæller Vivi.

quote Jeg fortæller min historie, fordi der muligvis er andre kvinder derude, der har oplevet det samme som mig.

Vivi

Efter hun havde fortalt politiet om sine oplevelser, indledte politiet en efterforskning i sagen, og nu er massøren altså sigtet for overgreb på 13 kvinder, og han kan altså meget vel blive sigtet for flere overgreb.

- Jeg fortæller min historie, fordi der muligvis er andre kvinder derude, der har oplevet det samme som mig, og lige som mig tør de måske heller ikke umiddelbart stå frem. Hvis de har oplevet det samme som mig, håber jeg, de fortæller politiet om det nu, siger hun.

Den cirka 50-årige massør blev i begyndelsen af november varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør for lukkede døre ved retten i Lyngby. Den fængsling er for nylig blevet forlænget til den 22. december.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere