North fritstiller to spillere og efterlader tomt hold

Et af Danmarks bedste Counter-Strike-hold har ikke fundet den rette træner til sit akademihold, og derfor fritstilles de sidste to spillere nu.

Frederik ”acoR” Gyldstrand var en af to spillere tilbage på akademiholdet. Foto: North/FC København

I samarbejde med tv2.dk

Godt et år inde i projektet må FC Københavns e-sportshold, 'North', sætte sit akademihold midlertidigt på standby, så der hverken er spillere eller trænere tilbage.

Det oplyser holdet i en pressemeddelelse, hvor de beskriver det som næste skridt mod 'North Academy 2.0'. Ændringerne påvirker ikke Norths førstehold. 

Gennem en periode har North ledt efter en ny træner til akademiholdet, efter træneren Alexander “ave” Holdt blev rykket op til førsteholdet, da North stoppede samarbejdet med Casper "ruggah" Due i slutningen af januar

Læs også Parkens e-sportshold får gigant som sponsor

Samtidig er flere spillere rykket videre, så der på det seneste kun har været to spillere tilbage på talentholdet, Johannes "b0RUP" Borup og Frederik ”acoR” Gyldstrand. Dem vælger North nu at fritstille, da det ikke er lykkes at finde en ny træner.

- Vi er klar til at vente på den rigtige træner, der indeholder vores værdier og har de rigtige evner, men det er ikke ideelt for "b0RUP" og "acoR". Derfor har vi valgt at give dem lov til at finde et nyt hold, fordi de fortjener et nyt hjem, hvor de kan udvikle deres evner endnu mere.

- Det har været en svær beslutning, for både Johannes og Frederik har været intet mindre end fantastiske at arbejde sammen med. De er begge utroligt talentfulde spillere, og vi har samtidig lært dem at kende som gode personligheder, Norths direktør, Jonas Svendsen. 

Læs også Fem piger vil give drengene kamp til stregen i Counter-Strike

Norths førstehold ligger nummer 12 på verdensranglisten, mens akademiholdet er skabt til at udvikle spillere, der med tiden kan rykke videre op på øverste niveau. Gennem det seneste år har de blandt andet formået at sende Daniel “mertz” Mertz op som fast spiller hos Norths førstehold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik