Medie: Investor melder Lyngby-sponsor til politiet

Torben Jensen, indehaver af det konkurstruede selskab Hellerup Finans, siger til til DR at han tager politianmeldelsen med sindsro.

Investeringsselskabet Hellerup Finans, som står bag Lyngby Boldklub, er konkurstruet - og nu er ejeren politianmeldt Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

I samarbejde med tv2.dk

En investor i det konkurstruede selskab Hellerup Finans, der er hovedsponsor i fodboldklubben Lyngby Boldklub, har meldt selskabet og indehaveren Torben Jensen til politiet, skriver DR

Læs også Pengenød aflyser Lyngbys sidste test før forårspremieren

Ifølge investoren, Hans Henrik Kleinert, er 100.000 kroner af hans pensionsopsparing, som han i 2014 investerede i Hellerup Finans med henblik på et solcelleprojekt, i stedet gået til Lyngby Boldklub.

-Jeg føler mig bedraget. Jeg gik ind i firmaet Hellerup Finans, der havde udsigt til at skulle blive børsnoteret, og som var under tilsyn, og som havde investeret i solceller. Men så ender det med, at mine penge havner i en fodboldklub, og hvis der er noget, som ligger mig fjernt, så er det at investere i en fodboldklub, siger Hans Henrik Kleinert. 

Læs også Lyngby Boldklub forhandler for overlevelse

Ifølge 21søndag på DR har Kleinert i denne uge politianmeldt Torben Jensen og Hellerup Finans.

Ifølge DR tager Torben Jensen, indehaver af Hellerup Finans politianmeldelsen, bekendt med politianmeldelsen og han afventer politiets reaktion 'med sindsro'. 

Læs også Lyngby-spillere kræver løn senest tirsdag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik