Lyngby Boldklub er reddet fra konkurs, erfarer TV 2 SPORT

TV 2 SPORT erfarer, at klubben i løbet af fredag udbetaler den manglende løn til spillerne og præsentere en redningsplan. De undgår dermed en konkurs.

Fodboldspillerne Mikkel Rygaard (10), Jesper Christjansen (7), Mathias Tauber (4) og Kevin Tshiembe (18) ankommer til træning, da spillerne fra Lyngby Boldklub træner efter superligaklubben ikke nåede fristen for at betale spillernemidnat tirsdag, onsdag den 7. februar 2018. Foto: Philip Davali - Scanpix Ritzau

Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix & Ritzau

1 af 2

I samarbejde med tv2.dk

Den hårdt trængte Superliga-klub Lyngby Boldklub har i flere uger arbejdet på at skaffe de millioner kroner, der kunne sikre klubbens redning.

Og ifølge TV 2 SPORT's kilder er klubben nu nået i mål med redningsplanen.

Således forventes det, at klubbens spillere vil modtage deres manglende løn fredag eftermiddag. Dette sker, når klubben fredag får tilført en kapitalindsprøjtning på 15 millioner kroner.

De seneste dage har klubben ihærdigt arbejdet på flere modeller for at redde Superligaholdets eksistens. Nu ser det altså ud til, at det er lykkedes. 

Læs også Kampen fortsætter: Lyngby-spillere træner og håber på redning

Ifølge TV 2 SPORT's kilder er det en lokal investorgruppe med blandt andre entreprenøren Jens Jensen, der har fundet de penge, der skal til for at redde klubben.

Og det er vigtigt, at klubben har fundet de manglende penge. Ifølge kilder har SKAT nemlig stævnet klubben i Sø- og Handelsretten tirsdag i næste uge klokken 11. Det er sket med henblik på at få erklæret klubben konkurs.

Det møde bliver dog ikke til noget, når pengene ruller ind i klubben fredag eftermiddag.

Nu er det planen, at Lyngby på tirsdag mødes med den engelske traditionsklub Aston Villa. Det møde er sat op i samarbejde med Lyngby Kommune, erfarer TV 2 SPORT.

Løftede sløret for redningsplan

Allerede torsdag aften fortalte advokat og talsmand Lars Borring til TV 2 SPORT, at man ved hjælp fra lokale investorer var kommet nærmere en redning af Superligaklubben. 

Er Lyngby en reddet klub nu? 

Læs også Lyngby-fans er klar til endnu en tur i Danmarksserien

- Næsten. Næsten håber vi på. Situationen er den, at der er en række investorer fra det lokale miljø, som er meget interesserede i klubben. De er ved at spytte penge i kassen, lød det fra Lars Borring torsdag aften til TV 2 SPORT.

Og det er angiveligt den mulighed, der har båret frugt og nu forhindrer Lyngby Boldklub i at gå konkurs.

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger mødes spillerne, den nye ledelse og spillerforeningen fredag eftermiddag for at få de sidste detaljer på plads i redningen af Lyngby Boldklub.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik