Livsfarligt hærvæk på åben gade - hvalp faldt ned i kloak

Ukendte gerningsmænd fjernede lørdag dækslet over to kloakker i Ishøj, og det er en sag, politiet tager alvorligt.

Politiet og beredskabet måtte lørdag eftermiddag rykke talstærkt til Vejlebrovej i Ishøj i forbindelse med en redningsaktion.

Den nødstedte var en hundehvalp, der var faldet ned i en kloak, der manglede sit dæksel, og hvalpen var fanget så dybt nede, at dens ejere med hjælp fra forbipasserende ikke var i stand til at få den op.

Det klarede beredskabsfolkene dog hurtigt, men hvalpen var blevet så medtaget, at den måtte have både førstehjælp og ilt på stedet.

Kunne være gået meget værre

Hvalpen overlevede forskrækkelsen og får ikke nogen varige mén. Alligevel tager politiet episoden ganske alvorligt. Den pågældende kloak var nemlig ikke den eneste i Ishøj, der manglede sit dæksel.

Mindst et andet dæksel var også fjernet, og det blev siden fundet i en busk, så konklusionen er klar:

- Det ligner helt sikkert, at nogen har fjernet dem. Og jeg tvivler på, at vi lørdag eftermiddag har haft kommunalarbejdere ude og fjerne kloakdæksler, siger vagtchef Thomas Christensen fra Københavns Vestegens Politi søndag morgen.

Pokkers farligt

Med andre ord er der altså tale om hærværk, og selvom historien med hundehvalpen endte lykkeligt, kunne det være gået meget værre.

- Det er jo stort nok til, at et menneske kan falde ned i. Det kan være pokkers farligt, især i mørket, siger Thomas Christensen.

Politiet har endnu ikke nogen spor i sagen, men hører gerne fra nogen, der kan have set noget lørdag eftermiddag på telefon 1-1-4. Specifikt på parkeringspladsen ved uddannelsesinstitutionen Next på Vejlebrovej i Is

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Ishøj

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere