Fortryder afslutning: Nu bliver det rigtig pinligt med gammelmands-problemer

Casper Christensen og Frank Hvam havde ellers meldt ud, at der efter filmen 'Klovn - The Final' ikke ville udkomme mere fra Klovn-universet.

Til sommer kan danskerne igen krumme tæer over Frank Hvam og Casper Christensen.

Det Frederiksberg-placerede komikerparret går nemlig snart i gang med optagelserne til ottende sæson af 'Klovn', som skal udkomme på TV 2 PLAY til sommer.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Casper Christensen instruerer selv alle otte afsnit af den nye sæson.

Fortsætter alligevel

Efter syv sæsoner af 'Klovn' og tre spillefilm havde Casper Christensen og Frank Hvam egentlig meldt ud, at det var slut med 'Klovn'.

Men nu tager de alligevel en sæson mere.

- Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver 'Klovn', og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår, siger Casper Christensen i pressemeddelelsen med henvisning til filmen 'Klovn - The Final', der udkom under coronapandemien, mens biograferne var lukkede.

quote Det bliver en god blanding af skavanker og eventyr.

Frank Hvam

Men måske bliver ottende sæson så den sidste.

- Med en sæson 8 er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér, lyder det fra Frank Hvam .

Casper Christensen og Frank Hvam til gallapremiere på filmen 'Klovn - The Final' på Bremen Teater i København i januar 2020.
Casper Christensen og Frank Hvam til gallapremiere på filmen 'Klovn - The Final' på Bremen Teater i København i januar 2020.
Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix

En ældre version

Den første sæson af 'Klovn' blev sendt i 2005, og siden har seerne kunne følge med i de to venners pinlige hverdagsbedrifter.

I den kommende sæson vil man kunne mærke, at der er gået 16 år fra første afsnit, og at makkerparret ikke er helt unge længere.

- Det bliver en god blanding af skavanker og eventyr, siger Frank Hvam.

- Vi har ikke en overskrift klar til den nye sæson, men det er klart, at det nok vil afspejle sig, at vi er blevet ældre, lyder det fra Casper Christensen.

I slutningen af 2020 udkom biografien 'Casper' om Casper Christensen, og her kom det frem, at skuespilleren, der ellers har levet et hæsblæsende liv med utroskab og stoffer, er blevet veganer, døbt og læser i biblen.

Er det også den nye Casper, vi møder i 'Klovn' sæson 8?

- Nej, det bliver et gensyn med den gode, gamle Casper fra 'Klovn'-universet. Sammen med alle de andre gode, gamle kendinge, blandt andre Franks nevø, Bo, og Caspers nye kone, Fnug, fortæller Casper Christensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Zoologisk Have

Trods grønt lys: Zoologisk Have og andre kulturoplevelser åbner ikke mandag

20200423-131709-L-1920x1280we

Trods massivt underskud: Dinosauerne indtager Københavns Zoo til foråret

def_thumb,50_percent

playOplev i vinterferien: Giv storbyfuglene husly

Take away restauranter

Københavnerne har købt over halvdelen af kuverterne til madfestival

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere