'Er I også alene juleaften?': Enlig fars opslag deles igen og igen

Frank Løve Hennig fra Valby og hans datter åbner deres hjem for enlige juleaften. De vil gerne gøre en god gerning.

I samarbejde med tv2.dk

'Er I også alene Juleaften?’, sådan spørger den enlige far Frank Løve Hennig i et opslag på Facebook, der er delt næsten 14.000 gange og har fået 15.000 likes og næsten 1.300 kommentarer.

I opslaget, der er fra den 23. november, fortæller Frank Løve Hennig, at han skal holde jul alene sammen med sin datter Anna-Sofia på 11 år.

Derfor vil han gerne invitere andre enlige fædre og mødre til 'julemiddag og julehygge' den 24. december - kvit og frit.

Læs også Influenzasæsonen starter tidligt: Sådan holder du sygdommen væk

 Og det er der altså rigtig mange, der synes er en god idé.

Far og datter var derfor lørdag inviteret i Go’morgen Danmark for at fortælle om facebookopslagets koloenorme opmærksomhed.

- Jeg synes, det er helt vildt, jeg havde slet ikke regnet med, at der ville komme så mange kommentarer, delinger og likes, fortæller Anna-Sofia Hennig i TV 2-programmet og bakkes op af far Frank.

Allerede sidste år planlagde Frank Løve Hennig at invitere gæster udefra.

 - Vi var alene sidste år ved juletid. Og så spurgte jeg min datter, om hun havde lyst til at invitere nogen, men da var hun ikke klar til det. Så spurgte jeg igen i år, og det ville hun rigtig gerne prøve, fortæller den enlige far, men afslører samtidig, at trods de mange positive tilkendegivelser har de endnu ikke fundet nogen, der vil holde jul hos dem: 

Læs også Estragonsukker og pære: Sådan laver du den perfekte risengrød

- De fleste har faktisk skrevet, om vi ikke har lyst til komme og holde jul sammen med dem. Men det er jo os, der gerne vil invitere folk hjem. Vi vil gerne give noget til andre, slutter Frank Løve Hennig og understreger, at de er åbne for en familie eller to, der gerne vil julehygge. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik