En dræbt og flere sårede efter knivstikkeri på åben gade i København

Den foreløbige efterforskning peger i retning af uoverensstemmelser mellem diskoteksgæster.

En person er blevet dræbt ved et knivstikkeri på åben gade nytårsnat i København. Det bekræfter Københavns Politi over for TV 2.

Tre andre blev såret - heraf én alvorligt og to lettere tilskadekomne. Tirsdag morgen er meldingen, at de alle er uden for livsfare.

Ifølge politiet har der været to episoder – én i området omkring Gothersgade og Borgergade og én ved Kultorvet.

- Det tyder indtil videre på, at det er nogle skærmydsler mellem to grupperinger, som ender med knivstikkeri, siger vicepolitiinspektør Allan Teddy Wadsworth-Hansen fra Københavns Politi.

 

Politiet er fortsat i gang med afhøringer og gerningsstedsundersøgelser og kender endnu ikke de nærmere omstændigheder ved episoderne. Men der er ikke noget, der tyder på, at det er banderelateret, forklarer vicepolitiinspektøren.

- Ud fra de indikationer, vi har indtil videre, er der tale om nogle uoverensstemmelser mellem nogle diskoteksgæster, som desværre ender med den her meget tragiske udgang, siger Allan Teddy Wadsworth-Hansen.

Efterforskningsleder hos Københavns Politi Søren Lauritsen oplyser, at en mistænkelig mand blev anholdt efter knivstikkeriet ved Gothersgade og Borgergade.

Politiet undersøger nu, om manden kan sættes i forbindelse med overfaldet. Han er således endnu ikke sigtet i sagen.

Politiet søger vidner

Ifølge TV 2s journalist Katja Mejborn Østergaard, der befinder sig i Indre By, er politiet massivt til stede i området omkring Gothersgade og Borgergade, som er afspærret - flere af betjentene er tungt bevæbnet.

Også dele af Kultorvet er afspærret tidligt tirsdag morgen, hvor kampklædt politi vogter området. En ambulance kørte klokken 05.38 fra stedet.

Politiet efterlyser vidner i sagen og kan kontaktes på telefon 114.

Politiets arbejde betød, at der i lidt over en time ikke standsede nogen metrotog ved Nørreport Station. Klokken 06.37 oplyser Metroselskabet, at metroen igen kører som normalt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lastbiler på motorvej

Stoppet på motorvej: Lastbilchauffør får monsterbøde

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere