Dansker vandt 114 millioner i Lotto: Nu har chokeret vinder meldt sig

En dansker har nu meldt sig som vinder af Danmarks fjerdestørste lottogevinst.

 

quote Vinderen er meget glad, men også lidt chokeret

Marie Grabow Westergaard, pressechef hos Danske Spil

En heldig dansker blev fredag aften 114 millioner kroner rigere, efter at vedkommende havde syv rigtige ved udtrækningen i det europæiske lottospil Eurojackpot.

Den indbringende kupon er købt i Superbrugsen i Ølsted i Nordsjælland, og lørdag har den vinderen meldt sig, oplyser Danske Spil til TV 2.

- Vinderen er meget glad, men også lidt chokeret. Vedkommende har talt med vores kundeservice og har lige brug for at synke det, så vi har aftalt, at os i presseafdelingen må ringe på mandag, siger Marie Grabow Westergaard, der er pressechef i Danske Spil til TV 2.

Kuponens cifre er blevet tjekket af Danske Spil, og den skulle derfor være god nok. Men der er tale om en fysisk kupon, som i teorien kan blive væk eller forsvinde, og derfor har vinderen skrevet sit navn bag på og sendt billeder af den til Danske Spil. 

Hjælper med rådgivning

Kuponen skal dog helst medbringes for at indløse gevinsten, siger Marie Grabow Westergaard.

- Vi skal i princippet have den, men det er ikke sådan, at hvis hunden æder den, eller den kommer i vaskemaskinen, at det er helt galt.

På mandag skal vinderen i banken for at indløse præmien på de svimlende 114 millioner kroner, men derudover tilbyder Danske Spil også rådgivning.

- Vi har nogle rådgivere ansat, som kommer ud og snakker om, hvad man kan gøre med så mange penge. De kan blandt andet hjælpe med investering ved at finde uvildigerådgivere, der kan hjælpe dem videre.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere