Brøndby-stjerne med coronavirus: - Jeg er så ked af alt det, jeg har sat i gang

Thomas Kahlenberg sender tanker til alle dem, han har været med til at sætte i karantæne.

Thomas Kahlenberg skal ikke kun kæmpe med sin egen coronasygdom, men også med den dårlige samvittighed over for alle dem, han har sendt i isolation.

- Jeg er så ked af alt det, jeg har sat i gang, skriver Thomas Kahlenberg på Instagram.

Torsdag kom det frem, at den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller var blevet smittet med coronavirus.

Det har blandt andet sendt fire Superligaspillere fra Brøndby og Lyngby i karantæne plus Brøndbys assistenttræner Martin Retov og kvindeholdets træner Per Nielsen.

77 Brøndbyfans er også sendt i karantæne, fordi de var tæt på Thomas Kahlenberg i sidste weekend.

I alt er cirka 100 personer sendt i karantæne for at undgå smittefare, fordi de har været tæt på Thomas Kahlenberg, der for nylig deltog i Christian Poulsens fødselsdag. Det har betydet, at den tidligere landsholdsspiller også er sendt i karantæne, ligesom flere af Poulsens nuværende kollegaer i Ajax Amsterdam må opholde sig alene.

Og senest har den tidligere Brøndby-spiller Peter Madsen også blevet smittet med coronavirus efter at have deltaget i festen sammen med Thomas Kahlenberg.

Hele situationen ærgrer Thomas Kahlenberg.

- Til alle folk, jeg har sat karantæne og så videre, sender jeg alle mange tanker og håber, ingen vil blive sygdomsramt. Indtil videre har ingen af mine nærmeste fået sygdomssymptomer. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft influenza, men jeg mindes, at det er stort set samme følelse. Symptomerne kom mandag aften, og tirsdag morgen tog jeg kontakt til lægen, skriver Kahlenberg på sin Instagram-profil.

- Onsdag sen eftermiddag fik vi besked om, at Corona-testen desværre var positiv. Siden har jeg opholdt mig isoleret, og myndighederne tog over for at kontakte alle, som, de vurderede, var i risiko for smitte. Min familie og jeg er mødt med så meget venlighed og så mange søde hilsener. Det er vi meget taknemlig for. Tak! Så hermed en hilsen herfra isolationen med et ønske om et godt helbred til jer alle.

Kahlenberg var søndag til stede på Brøndby Stadion som gæst i forbindelse med Brøndbys Superliga-kamp mod Lyngby Boldklub. Her besøgte han blandt andet Fanzonen, Michael Laudrup-Loungen og receptionen på Brøndby Stadion.

Endnu en tidligere spiller smittet

Lørdag kom det også frem, at Peter Madsen, der tidligere har spillet for Brøndby, nu også er smittet med coronavirus.

Han fortæller til BT, at han i weekenden var med til Christian Poulsens fødselsdag i Holland, hvor også Thomas Kahlenberg var til stede. Nogle dage efter festen blev Kahlenberg testet positiv for covid-19.

- Da Thomas Kahlenberg bliver testet positiv, vælger vi også at blive testet. For jeg har ikke rigtig haft nogle symptomer. Alligevel viser det sig, at jeg er smittet med coronavirus, siger Peter Madsen til BT.

Peter Madsen er nu rykket væk fra familien og i karantæne. Efter hjemkomsten til Danmark er hele Peter Madsens familie blevet testet. Ingen fra hans nære familie har symptomer.

Fan i karantæne

Under sit besøg i Fanzonen ved Brøndby Stadion medvirkede Thomas Kahlenberg også i fan-podcasten 'BrøndbyLyd', fremgår det af podcastens hjemmeside.

Her medvirkede også journalist Simon Ankjærgaard, som derfor også er sendt i hjemmekarantæne, bekræfter han over for TV 2.

Det samme er hans kone og søn, som søndag også hilste på den tidligere Brøndby-spiller.

- Vi har det godt, og har ikke nogen symptomer. Vi tager anvisningerne fra myndighederne alvorligt, men går heller ikke i panik over det, siger Simon Ankjærgaard.

Kahlenberg stoppede sin karriere i 2017 efter at have spillet i Brøndby, Auxerre, Wolfsburg og Evian. Derudover opnåede han 47 landskampe.

27 danskere er officielt testet positiv for coronavirus i Danmark.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sundhed

20170831-133307-L-1920x1278we

Se kortet: Her er der igen rent vand i hanen til over 52.000 borgere

ipiccy_image

playKan hjemmearbejdet mærkes i skuldre og led? Her er fire øvelser fra fysioterapeuten

20200413-165258-A-1920x1281we

Udskudte operationer i hovedstaden skal afvikles inden sommer

20171010-125558-L-1920x1281we

Forureningskilde fundet på Frederiksberg - nu ledes der efter endnu en

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere