Anholdt i håndjern forsvandt fra politiet: Vi er ramt på stoltheden

Vi er ramt på stoltheden, lyder det fra politiet, efter en mand formåede at stikke af fra politiet, uden at de opdagede det.

Der er røde ører hos Københavns Politi søndag morgen, efter en anholdt mand iført håndjern formåede at slippe væk fra en patrulje - helt uden at de opdagede det.

Manden havde i de tidlige morgentimer været involveret i et slagsmål med nogle dørmænd ved en beværtning på Gothersgade i det indre København, da politiet blev tilkaldt. 

Da patruljen nåede frem, blev manden anholdt og lagt i håndjern, hvorefter han blev sat ind på bagsædet af patruljebilen.

- Herefter vender betjentene ryggen til ham for at afhøre de forurettede, og da de vender sig om igen, er manden væk, fortæller vagtchef Henrik Stormer fra Københavns Politi.

Politiet ved ikke, hvordan det lykkedes manden at slippe ud af patruljevognen - om han selv har fået døren op, eller om nogen er kommet forbi og har hjulpet ham.

quote Mit bedste bud er, at han lige nu forsøger at få nogen til at holde en telefon op sit øre, så han kan ringe og bede nogen komme forbi med en stor boltsaks

Henrik Stormer, vagtchef hos Københavns Politi

Sikkert er det dog, at manden var væk - stadig iført håndjern.

- Mit bedste bud er, at han lige nu forsøger at få nogen til at holde en telefon op sit øre, så han kan ringe og bede nogen komme forbi med en stor boltsaks, siger Henrik Stormer. 

Ramt på stoltheden

Politiet har efterlyst manden på de sociale medier. Her beskrives han som en 30-35-årig somalier med kort sort hår, iført lyse jeans og en blå trøje. Politiet kender ikke mandens identietet, men de understreger, at han ikke er farlig.

Manden skulle efterfølgende være blevet set på Amagertorv på Strøget, men politiet forventer ikke, at de får manden at se igen.

quote Han er væk, så det er klart, at vi er lidt ramt på stoltheden her til morgen

Henrik Stormer, vagtchef hos Københavns Politi

- Han er væk, så det er klart, at vi er lidt ramt på stoltheden her til morgen, siger Henrik Stormer.

Har du set manden, eller ved du hvor han kunne befinde sig, kan du kontakte Københavns Politi på telefon 114.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere