Rigmand sælger luksusvilla for svimlende millionbeløb: Nu vil han til Lolland

Rigmanden Allan Feldt, der står bag vandgiganten Aqua D'or, sælger sin villa ved København for i stedet at flytte til Lolland.

Det kræver rigtig ofte et kig til adresserne nord for København, hvis man er på jagt efter et af landets absolut mest eksklusive huse.

Men ikke altid.

Rigmanden Allan Feldt, som står bag vandgiganten Aqua D'or, har nemlig opført en villa af netop den kaliber, og den er nu røget salgslisten. 

Ejendommen er 483 kvadratmeter stor og ligger på en grund i Solrød Strand tæt på havet, der skyller ind i Køge Bugt. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Villaen er sat til salg for 22 millioner kroner. Og med den udbudspris er ejendommen den dyreste udbudte for tiden. Den nærmeste forfølger er udbudt til 13 millioner.

Opbygger lollandsk juicevirksomhed

Tilbage i 1980erne introducerede Allan Feldt danskerne for kildevand gennem sin iværksættervirksomhed Aqua D'or, som han siden hen har solgt til udenlandske virksomheder.

I dag står Allan Feldt bag virksomheden SEiMEi på Lolland, der blandt andet producerer bæredygtige juicer under navnet WiSH. 

Og det er netop det projekt, der gør, at familien Feldt har valgt at sætte den store ejendom, som tidligere har været vist frem i tv-programmerne 'Kender du typen' og 'Felix jagter vejen til succes', til salg.

Mæglerkæden, der har huset til salg, oplyser til Boliga, at familien ønsker at flytte nærmere den WiSH-juicefabrik, de er i gang med at opbygge i Nakskov på Lolland.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere