Terror forsinker køreprøver i Nordsjælland

Flere steder i Nordsjælland skal man vente længe på at komme til køreprøve. Politiet prioriterer bevogtning i København i stedet.

Terrorangrebet i København i februar har fået mange konsekvenser. En af dem er, at ventetiden på køreprøver er steget markant flere steder i Nordsjælland. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Københavns Politi er nemlig nødt til at prioritere bevogtningsopgaver frem for at afsætte folk til at være motorsagkyndige ved køreprøver.

Den lange ventetid i København får tilsyneladende unge til at valfarte til fx Frederikssund. Her vurderer motorsagkyndig Peter Hansen, at man har set en stigning på 20-30 procent i antallet af elever, der kommer til byen til hovedstaden.

- Terrorberedskabet har virkelig trukket tænder ud, og vi kan godt mærke, at der kommer mange elever hertil ude fra. Det har skabt længere ventetid her, og det samme gør sig gældende både i Hillerød og Helsingør, som også har køreprøver her i Nordsjælland. Det er typisk Nordsjælland og Køge, der må holde for, men der er desværre ikke så meget, vi kan gøre ved problemet. Vi kan bare konstatere, at ventetiden er steget markant siden terrorangrebet, og vi ved, at kørelærerne er pressede, fordi de har fået sværere ved at få deres elever op til den praktiske prøve, siger Peter Hansen til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere