Ungdomsstævne får million-sponsorat

​Kastrup Boldklub har underskrevet det største sponsorat i klubbens historie. En million kroner til et ungdomsstævne.

Foto: Scanpix / Ritzau

Når det årlige Elite Cup-stævne i ungdomsfodbold afholdes i slutningen af august bliver det under et helt andet navn.

Ejerne af Crowne Plaza Copenhagen Towers har nemlig skudt én million kroner ind i den internationale fodboldturneringen, der afvikles af Kastrup Boldklub.

Læs også En sommer uden tog: Vær positiv og snup cyklen på job

Dermed skifter turneringen også navn. Fremover skal Kastrup Boldklub videreudvikle på det stævne, der fra nu af hedder Crowne Plaza Elite Cup. Og det er noget, der glæder formanden for Kastrup Boldklub:

-Vores Elite Cup stævne er løbende blevet større og mere internationalt anerkendt. Sidste år var vi de første, som formåede at tiltrække FC Barcelona, og i år har vi fornøjelsen af at have Manchester United, Atletico Madrid, Dortmund og Yokohama med. Vi glæder os meget til at understrege Crowne Plaza Copenhagen Towers opbakning af eliteungdomsstævnet til alle vores gæster, og ser frem til fantastiske fodbolddage på Amager, siger Jackie Lauridsen i en pressemeddelelse.

International anerkendelse

Allerede nu har turneringen opnået anerkendelse som værende det stævne i Danmark, der har det højeste sportslige niveau i Danmark, når der handler om at trække de bedste ungdomsklubber i Europa til.

Læs også Ældre kvinde udsat for overfald - politiet søger vidner

Crowne Plaza Elite Cup er et internationalt invitationsstævne i fodbold for drenge i årgang U13, U14 og U15. Det er sjette gang turneringen afvikles, og det gør den med hjælp fra mange frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer.

I 2017 deltog 700 spillere fra 7 forskellige lande.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik