Ungdomsstævne får million-sponsorat

​Kastrup Boldklub har underskrevet det største sponsorat i klubbens historie. En million kroner til et ungdomsstævne.

Når det årlige Elite Cup-stævne i ungdomsfodbold afholdes i slutningen af august bliver det under et helt andet navn.

Ejerne af Crowne Plaza Copenhagen Towers har nemlig skudt én million kroner ind i den internationale fodboldturneringen, der afvikles af Kastrup Boldklub.

Dermed skifter turneringen også navn. Fremover skal Kastrup Boldklub videreudvikle på det stævne, der fra nu af hedder Crowne Plaza Elite Cup. Og det er noget, der glæder formanden for Kastrup Boldklub:

-Vores Elite Cup stævne er løbende blevet større og mere internationalt anerkendt. Sidste år var vi de første, som formåede at tiltrække FC Barcelona, og i år har vi fornøjelsen af at have Manchester United, Atletico Madrid, Dortmund og Yokohama med. Vi glæder os meget til at understrege Crowne Plaza Copenhagen Towers opbakning af eliteungdomsstævnet til alle vores gæster, og ser frem til fantastiske fodbolddage på Amager, siger Jackie Lauridsen i en pressemeddelelse.

International anerkendelse

Allerede nu har turneringen opnået anerkendelse som værende det stævne i Danmark, der har det højeste sportslige niveau i Danmark, når der handler om at trække de bedste ungdomsklubber i Europa til.

Crowne Plaza Elite Cup er et internationalt invitationsstævne i fodbold for drenge i årgang U13, U14 og U15. Det er sjette gang turneringen afvikles, og det gør den med hjælp fra mange frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer.

I 2017 deltog 700 spillere fra 7 forskellige lande.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Tårnby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere