Lufthavn vælter sig i priser: Har den bedste bar i verden

København har vundet flere store priser i lufthavnenes svar på Oscar.

Vi kender alle de triste, grå og svært kedelig lufthavne. Tiden slæber sig afsted, imens man betaler overpris for en halvlunken cola og en tør sandwich. Det eneste, der er nok af, er ubekvemme stole og minutter til flyafgang. 

Sådan er Københavns Lufthavn ikke. Tværtimod. Og det er lufthavnen igen blevet præmieret for. Den har blandt andet netop vundet prisen for ’Airport Bar of the Year’,  altså prisen for verdens bedste lufthavnsbar. Den uddeles af FAB Awards i Dallas, USA og gik til Mikkeller. 

- Det har i mange år været en drøm at åbne en Mikkeller Bar i Københavns Lufthavn. Derfor var det også vigtigt for mig, at baren skilte sig ud – både kvalitetsmæssigt og designmæssigt – og viste en ny måde at lave lufthavnsbarer på. At den nu er kåret som verdens bedste lufthavnsbar er selvfølgelig stort for os og hele teamet, der arbejder i døgndrift på at give vores kunder en sidste god oplevelse på vej ud af Danmark, siger Mikkel Borg Bjergsø, manden bag Mikkeller. 

FAB Awards hylder det bedste inden for rejserelaterede spiseoplevelser verden over med fokus på personlighed, kreativitet og innovation. 

Siden 2013 har Københavns Lufthavn vundet priser til de årlige FAB Awards, og ved prisuddelingen i år var lufthavnen nomineret i fem kategorier og vandt fire af dem.

Fakta om FAB Awards:

Foruden den prestigefyldte pris, som verdens bedste lufthavnsbar, kan Københavns Lufthavn også kalde sig Europas bedste i kategorierne ’New Food Hall’, ’Offer of the Year’ og ’Sense of Place’.

- Med mere end 30 mio. årlige passagerer ønsker vi at tilbyde de rejsende det bedste indenfor gastronomi i Danmark og København, og vi er derfor stolte af at have vundet fire priser ved det årlige FAB Awards. Vi er især glade for, at Københavns Lufthavn og Mikkeller har vundet prisen for verdens bedste lufthavnsbar, så vi dermed kan tilbyde de rejsende en bar i verdensklasse, siger Pia Lynggaard, Director of Airport Sales and Marketing i Københavns Lufthavn i en pressemeddelelse. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Tårnby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere