Knivstukket 38 gange: Indsamling skal give Cecilie et nyt liv

Cecilie overlevede et voldsomt overfald. Nu samler hendes søster og veninder penge ind til et nyt liv i en lejlighed uden dårlige minder.

Cecilie Danris var den 24. maj udsat for et voldsomt overfald i sin lejlighed på Listedvej i Kastrup. Hendes ekskæreste, en 37-årig mand, der også er far til deres fælles barn, er sigtet for at stikke hende med en kniv 38 gange.

quote Det er jo fantastisk, at folk er så søde og rare og hjælpsomme. Vi er meget taknemmelige. Vi håber bare, at hun kan få så meget hjælp, som hun har brug for oven på så voldsom en oplevelse.

Malene Brandt Hansen

Hun overlevede overfaldet og er stadig indlagt på hospitalet. Hun er hårdt medtaget og har brug for penge til at starte et nyt liv. Derfor har hendes søster, Kitt Amalie Danris Seidelin, startet en indsamling på hjemmesiden Caremaker.

- Hun skal have en ny lejlighed, og derfor samler vi penge ind til et indskud, fordi der er for mange dårlige minder fra den gamle lejlighed, siger Kitt Amalie Danris Seidelin. 

Derudover skal pengene bruges på psykologhjælp, overvågning og sikkerhedsdøre.

- Det går fremad med hende fysisk, men psykisk har hun det ikke særlig godt. Så alarmsystemer kan være med til at gøre, at hun kan være mere rolig, siger hun.

Her ses politiet foran lejligheden den 24. maj, hvor det skete.
Her ses politiet foran lejligheden den 24. maj, hvor det skete.
Foto: Local Eyes

Hun håber at kunne samle 100.000 kroner ind, og indsamlingen er kommet godt fra start. Fredag er der doneret næsten 20.000 kroner til indsamlingen.

- Det er jo fantastisk, at folk er så søde og rare og hjælpsomme. Vi er meget taknemmelige. Vi håber bare, at hun kan få så meget hjælp, som hun har brug for oven på så voldsom en oplevelse, siger Cecilies veninde, Malene Brandt Hansen.

Du kan finde indsamlingen her.

Veninde fandt knivstukkede Cecilie

Malene Brandt Hansen fandt Cecilie Danris kort efter, hun var blevet overfaldet. 

- Han havde kigget ind af brevsprækken til Cecilies lejlighed, så hun ringede efter mig, fordi hun var bange. Men inden jeg kom, havde han sparket døren ind og var gået helt bananas med en kniv, siger hun. 

Cecilie Danris' mor var også i lejligheden sammen med Cecilies tre måneder gamle baby. Hun forsøgte desperat at få ham væk fra Cecilie, men lykkedes ikke.

- Da jeg kommer ind i lejligheden, er han lige gået. Hendes mor var helt ude af den og bad mig om at ringe efter en ambulance. Da jeg ser Cecilie, tænkte jeg, at det var noget voldsommere, end jeg først havde troet. Jeg smed min taske og trøje og kravlede hen til hende og talte med hende og sørgede for, at hun var ved bevidsthed, mens jeg prøvede at stoppe blødningen, siger hun.

I retten kom det frem, at Cecilie Danris blev stukket over 20 gange i mave, bughule, lår og milt, skriver Ekstra Bladet, men ifølge Malene Brandt Hansen har man kommet frem til tallet 38 efter undersøgelser på hospitalet.

Politiet anholdt senere ekskæresten, der blev sigtet for drabsforsøg i Københavns Byret. 

 

En kæmpe forskel

Cecilie Danris er imidlertid stadig indlagt for sine skader, men hendes søster og venner håber, at hun snart kan blive udskrevet.

De har delt indsamlingen med boligforeningen, som Cecilie Danris boede i, og de har delt den i Facebook-gruppen Amager.

- Vi håber, at folk vil dele indsamlingen, for det vil gøre en kæmpe forskel, så hun kan føle sig mere tryg, siger Malene Brandt Hansen. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

skunkgartneri herringløse

Særlig duft fik snusfornuftige betjente på sporet - skunklaboratorium med 347 planter afsløret

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

politi og beredskab ved gård

4-årig pige mister livet i tragisk have-ulykke

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Tårnby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere