Hjemmerøvere truede ægtepar med pistol, bandt dem og skred

To mænd truede et ældre ægtepar med kniv og pistol under et hjemmerøveri i Kastrup.

Et ældre ægtepar blev truet med pistol under et særdeles groft hjemmerøveri i Kastrup. Foto: alarm112danmark.dk

Sagen efterforskes nu intensivt. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set noget, der kan relateres til røveriet. Foto: alarm112danmark.dk

1 af 2

Natten til tirsdag var et ældre ægtepar i på Tårnbyvej Kastrup ude for et særdeles groft hjemmerøveri. Ægteparret i 70'erne fik uventet besøg af to unge mænd. Mændene truede ægteparret med både kniv og pistol. 

Ifølge Københavns Politi frihedsberøvede de to mænd ægteparret i mere end en time, mens ægteparrets hus blev gennemrodet for værdier. 

Læs også Opdatering: Demente Lily er fundet i god behold

Efter hele huset var blevet gennemvendt tvang den ene af gerningsmændene den ældre kvinden rundt til flere hæveautomater. Her benyttede gerningsmanden ægteparrets bil, som er en sølvgrå Hyundai Matrix.

Inden køreturen iførte gerningsmanden sig den ældre kvindes røde jakke af mærket Helly Hansen og et lyserødt tørklæde. 

Efter røveriet bandt de to gerningsmænd ægteparret. Københavns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at man ikke ved i hvilken retning - og ejheller hvilket transportmiddel, der blev anvendt. Det ældre ægtepar anmeldte hændelsen til politiet omkring klokken 4.00 natten til tirsdag. 

Læs også Politiet efterlyser vidner: 50-årig groft overfaldet

Politiet søger vidner

Københavns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at man betragter røveriet som særdeles groft - især på grund af truslen med pistol samt den lange tid parret var frihedsberøvet. 

Sagen efterforskes nu intensivt. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set noget, der kan relateres til røveriet eller folk der har bemærket den røde jakke eller det lyserøde tørklæde, som kan være bortskaffet i området omkring Tårnbyvej i Kastrup. 

Læs også Biljagt gennem byen endte ved Nørreport: Unge ville ikke stoppe

De to gerningsmænd er relativt identiske i signalement og beskrives begge som:

Mænd, anden etnisk oprindelse end dansk, 20-25 år, 170-175 cm. høje, slanke af bygning. Begge var mørke i huden og havde sort hår. Den ene fremstod velsoigneret, mens den anden lugtede kraftigt af sved.

Begge var iført sorte trøjer, sorte bukser og sorte sko.

De talte dansk til ofrene, men de talte et fremmedsprog indbyrdes.

Henvendelser i sagen bedes rettet til Københavns Politi via 114. 

Læs også Bilbrande fortsætter: Flere biler er brændt ud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik