Redningshelikopter søgte efter kvinde: Så blev hun anholdt

En redningshelikopter søgte tirsdag morgen efter en 52-årig kvinde.

En redningshelikopter søgte tidligt tirsdag morgen med varmesøgende udstyr efter en 52-årig kvinde ud for kysten ved Strøby Egede. 

Midt- og Vestsjællands Politi havde tidligere på morgenen ledt efter kvinden med en hundepatrulje langs stranden, hvor man fandt kvindens tøj. Men da ingen spor førte væk fra stranden valgte man at sende en helikopter i luften for at lede i vandet. 

Kvinden blev fundet våd og i nedkølet tilstand klokken 6.30 ved et sommerhus på Stevnsvej. Den 52-årige kvinde blev kørt med ambulance til sygehuset i Køge. 

Anholdt

Efter kvinden havde fået den fornødne behandling blev hun anholdt - mistænkt for at ville have begået vold. 

Tidligere på morgenen har Midt- og Vestsjællands Politi nemlig modtaget en anmeldelse fra en lokal mand, om at en bilist havde forsøgt at køre ham ned, da han befandt sig på vejen ude foran hans bopæl. Han genkendte bilisten som værende en tidligere kvindelig bekendt, der efterfølgende kørte ind i hans indkørsel, hvor anmelderens bil blev påkørt. 

Manden forsøgte ifølge ham selv at standse kvinden og få fat i bilnøglen - hvilket lykkedes fordi hun bakkede ind i en sten. Kvinden flygtede herefter til fods i retning mod stranden. 

Den 52-årige blev tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Hun blev her løsladt af dommeren. Løsladelsen er kæret til Landsretten, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Hærværk mod FCK-bus

FCK-bus overhældt med gul og blå maling kort før storkamp

Politibil 112

Politi sigter 40 personer for at overtræde forsamlingsforbud

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Stevns

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere