Nordeuropas største fiskeevent: Jan var 100 g fra sejren

Det var få gram, der fravristede Jan fra Stevns sejren på førstedagen af Nordeuropas største lystfiskerkonkurrence, Trolling Master Bornholm.

Jan Sørensen fra Strøby på Stevns kæmper i disse dage mod 1000 andre lystfiskere om at hive Østersøens største laks i land. Og i første hug, fik han en ordentlig kleppert på krogen.

- Den huggede og tog et ordentligt udløb, så gik der lidt panik i båden, for så skulle vi jo have alt grejet ind. Og så stod den bare stille derude og ventede på, at vi havde tid til at koncentrere sig om det. Så det var en stille fight, fortæller Jan Sørensen til TV2 Bornholm.

Jan Sørensen er skipper på båden Johanna, og han vurderede i første omgang sin laks til at veje 12-13 kg.

- Vi har ikke nogen vægt ombord, så vi får se. 

På førstedagen af Trolling Master Bornholm 2017 blev der fanget 47 laks mod 31 på dag 1 sidste år. Konkurrencen var hård, men med en vægt på 15 kg og 720 gram fejede Jan Sørensen alle konkurrenter af banen – indtil allersidste fisk, der med en vægt på 15 kg og 820 g, blot 100 gram mere – sendte Jan Sørensen ned på en 2. plads.

Stevnsboen er dog klar til kamp igen på konkurrencens anden dag torsdag, selvom han erkender, at det var ærgerligt at blive slået på målstregen.

- Ja, måske en lille smule. Men vi tager en stor en i morgen.

Her kan du se hele udsendelsen om første konkurrencedag i Trolling Master Bornholm 2017

Trolling Master Bornholm er en årlig lystfiskerkonkurrence, hvor de bedste lystfiskere fra alle landene omkring Østersøen over fire dage konkurrerer om en samlet præmiesum på op mod en kvart million kroner.   

Hver aften i denne uge kl. 19.55 er Peter Tanev vært for en times program om Trolling Master Bornholm 2017, hvor du kan du se dagens største fisk, møde vinderne og se hvordan dagens konkurrence er forløbet.

Du kan følge dag to, tre og finaledagen torsdag, fredag og lørdag på TV2 Lorrys egen TV-kanal, Lorry+ efter 19.30-nyhederne og på tv2lorry.dk, hvor du også kan finde dagens udsendelse on demand. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Stevns

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere