Lille fodboldklub vinder fornem hæderspris: "Det største, vi kan opnå"

Glem alt om FCK, Brøndby og FC Nordsjælland. Den lille fodboldklub Store Heddinge Boldklub fra Stevns er blevet kåret som årets fodboldklub til Dansk Fodbold Award.

Tll trods for sine bare 300 medlemmer kan fodboldklubben Store Heddinge Boldklub fra Stevns nu prale af at være landets bedste.

Til DBU's store prisshow Dansk Fodbold Award blev klubben hyldet som årets bedste på lige fod med Kasper Schmeichel og Pernille Harder, der vandt priserne som hhv. bedste mandlige og kvindelige fodboldspiller.

- Som klub er det jo det største, vi kan opnå, når vi har vundet denne pris, siger formand Mikkel Hoffmann-Rasmussen til TV 2 Lorry.

Udover at være formand er Mikkel Hoffmann-Rasmussen også ungdomstræner for u11-drengeholdet i klubben.

- Vi benytter os i klubben rigtig meget af DBU og de værktøjer, de stiller til rådighed. Især omkring frivillighed og fokus på fodbold for de mindste og for piger har vi fået meget hjælp gennem DBU, siger formanden, der selvfølgelig er ekstremt glad for den fornemme pris.

- At vi har vundet denne pris betyder jo, at vi har fået et stort skulderklap til det, vi går og bruger tid på i hverdagen. Og så kan vi jo kun håbe, at det kan give nogle flere medlemmer og flere frivillige med denne anerkendelse.

Beskrivelse fra DBU's indstilling af Store Heddinge Boldklub som årets fodboldklub:

Prisen som årets fodboldklub i landet kommer i forlængelse af, at Store Heddinge Boldklub i efteråret blev kåret som årets fodboldklub på Sjælland. 

- Vi har fået en rigtig flot pokal, som helt klart skal op at stå aller forrest i klubben. Den er vi meget stolte af.

- Det er ikke hver dag, at man lige bliver hyldet på scenen foran folk som Ebbe Sand, Jon Dahl Thomasson og landstræner Åge Hareide. Så det var en stor oplevelse for os, der var med til showet - men prisen har vi vundet på vegne af alle i klubben. Og vi kunne se, da vi lagde et billede på vores Facebookgruppe, at mange af vores medlemmer også var stolte og postede billeder af dem selv med klubtøjet på, siger formand Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

I Strore Heddinge håber man, at man kan være et forbillede fra andre klubber, som også i fremtiden vil gøre brug af de mange gode initiativer, der tilbydes fra DBU

Vinderne til Dansk Fodbold Award

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Maria Sarko på Amager Strand

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Affaldssortering Ballerup skrald skraldespand

Borgere får ikke tømt skraldespand. Men det er der en god grund til, mener kommune

Stevns

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere