Kommune advarer: I er alt for mange

I det gode vejr stimler folk sammen ved naturperlen Holtug Kridtbrud

Holtug Kridtbrud ligger smukt ved Stevns Klint, og de lodretter klinter og stisystemer er et populært udflugtsmål for mange - ikke mindst i disse corona-tider.

Og i dag myldrede så mange mennesker mod det forhenværende kridtbrud, at alarm-lamperne begyndte at blinke: Der var for mange mennesker og for mange biler på parkeringspladserne.

Det fik Stevns Kommune til at gribe til en offentlig advarsel på Facebook med et opslag.

-Der er lige nu ALT for mange mennesker ved Holtug Kridtbrud, og det gør det svært at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Først og fremmest at holde afstand, lød det fra den bekymrede kommune.

De oplyste i samme forbindelse, at de sendte en medarbejder til stedet, ligesom de adviserede politiet om sagen. For menneskemængden var langt en overtrædelse af reglen om 10 personer.

Stevns Kommune understreger, at de forstår behovet for at nyde naturen og det gode vejr, men at de på det kraftigeste henstiller til, at man overholde retningslinjerne.

Og kommunen er heller ikke i tvivl om, hvad folk skal gøre, hvis de ankommer til et udflugtsmål og det viser sig, at mange andre har fået samme idé.

- Tag et andet sted hen, lyder meldingen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

coronapics

Et år med corona: Her er billederne, du aldrig glemmer

Coronavaccine

OVERBLIK: Se, hvornår du kan få vaccinen

Anmærkning 2021-03-05 120805

playFremtidsforsker om tiden efter corona: Kram erstatter håndtryk

20210217-140125-L-1920x1280we

Skoleelever i Ishøj skal fortsat blive hjemme

Stevns

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere