Katja ejer landets første luksus hundehotel: "Der manglede et alternativ"

03:17

Video: Josefine Falkenberg / TV 2 Lorry

I Katjas luksushotel med suiter, spaafdeling, hyggehjørne og legeområde er der ingen adgang for mennesker. Hotellet er for firbenede med navne som Fido, Pluto og Lassie.

- Jeg synes helt klart, at der har manglet et alternativ til den traditionelle hundepension i form af sådan noget som vores. Jeg skal blankt indrømme, at jeg ikke har lyst til at sætte mine hunde i en almindelig hundepension, siger Katja Skjold til TV 2 Lorry. Hun uddyber:

- Hunde er jo ikke vant til at stå i hundegårde og i stålbure. De fleste hunde er jo ganske almindelige familiehunde, der er vant til at sove i sengen og ligge i sofaen.

Vandrigsgaard Hundehotel

  • Hotellet åbnede 1. december 2019
  • Hotellet har 11 suiter
  • Hotellet tilbyder bl.a. store udendørsarealer, spabehandlinger, hjemlige rum, legeplads, hyggehjørne med sofa, brændeovn og fjernsyn
  • Hundene skal være velsocialiseret for at må bo på hotellet
  • En suité koster fra 349 kr. for én hund per overnatning

Derfor kan hundegæsterne på Katjas hotel også få lov at dase i sofaen, lune sig foran brændeovnen og sågar se fjernsyn.

Hundehotellet, der ligger på Stevns, åbnede 1. december 2019 og fik en flyvende start, men coronakrisen har også ramt Katjas hundehotel. Nu er der dog begyndt at ske en stigning i antallet af bookinger igen.

Men Katja og ægtefællen har ikke ligget på den lade side, mens hundehotellet stod tomt.

- Når nu vi ikke skulle bruge vores tid på at passe hunde, så besluttede vi os for at lave et lille B&B-værelse (Bed & Breakfast). Nu hvor at alle rejser rundt i Danmark, så går det jo strygende med det, siger Katja Skjold.

Hundehotellet har 11 suiter, og de koster 349 kr. per dag i hverdagene og 399 kr. i weekenden for én enkelt hund.

Læs også Øl, konsoller og nostalgi: Ny café genopliver retrospil