Efter baglands-ballade: V har valgt ny spidskandidat i Stevns

Venstre i Stevns har valgt sin nye spidskandidat i partiet. Anette Mortensen vandt kandidaturet efter en snæver sejr.

Foto: Venstre Stevns

Med stemmerne 86 mod 81 vandt Anette Mortensen tirsdag aften pladsen som spidskandidat hos Venstre i Stevns. Hendes direkte konkurrent om pladsen var Flemming Petersen, som måtte se sig slået med blot fem stemmer.

Det skriver Dagbladet Stevns.

Begge kæmpede de for at stå i spidsen for Venstre i Stevns Kommune, efter borgmester Mogens Haugaard Nielsen tidligere i februar måned meldte sig ud af partiet.

Jeg håber, at Flemming stadig er med på holdet, fordi det er det der skal til for at genvinde borgermesterposten ved kommunalvalg til november

Anette Mortensen, spidskandidat for Venstre i Stevns

Anette Mortensen glædede sig over tilliden fra partiet og rettede samtidig en besked til modkandidaten.

- Jeg håber, at Flemming stadig er med på holdet, fordi det er det der skal til for at genvinde borgermesterposten ved kommunalvalg til november, sagde hun ifølge dagbladet. 

Læs også Borgmester forlader Venstre

Fra Flemming Petersen var der kun roser tilovers for vinderen på trods af det snævre nederlag. Samtidig meldte han sig klar på Venstre-holdet, der skal forsøge at genvinde borgmesterposten.

- Det kunne ligeså godt have været omvendt, for valget var tæt. Men jeg er klar til at hjælpe Anette med opgaven med at vinde valget, sagde Flemming Petersen ifølge Dagbladet Stevns.

Det kunne ligeså godt have været omvendt, for valget var tæt

Flemming Petersen, Venstre Stevns

Ved opstillingsmødet deltog 170 lokale Venstre-medlemmer. Mødet kom i stand, efter Venstres generalforsamling i januar besluttede at udfordre den siddende borgmester Mogens Haugaard Nielsen.

De øvrige kandidater på Venstre-listen skal først vælget på et nyt opstillingsmøde i løbet af foråret. 

Læs også Vraget Stevns-borgmester er rystet - men stiller gerne op igen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik