Serie Splash

08:44

Dette afsnit

SPLASH - en rigtig familie

Emilie er et af de mange børn og unge, som er opvokset i en familie, hvor far og mor er blevet skilt. Hør Emilies personlige fortælling om et liv som skilsmissebarn.

Drømmen om et liv i en lykkelig familie sammen med mor og far faldt fra hinanden, da Emilies forældre blev skilt for ti år siden. I årene som skilsmissebarn har det ikke været nemt at opfylde alle de mange forventninger, der ligger hos mor, far, søskende, de nye pap-forældre og pap-søskende. Hvordan får man struktur på sit liv og sin hverdag, når det hele bliver revet fra hinanden og man pludselig står med en far og mor, der lever hver for sig. Hvordan bliver man en rigtig datter på halv tid? Hvordan kan man bo to steder på én gang? Hvordan kan man være nærværende og tæt på sine forældre på halv tid?

01/10/2017

Ungdomsprogrammer, lavet af unge - for unge.

Elever fra 10 forskellige gymnasier fortæller om alle de mange ting, som man er optaget af, når man er ung. Her kan du høre om forbrug, fritid, musik, livsstil og meget andet. Du kan se alle programmerne her, eller du kan dele dem med dine venner på TV 2 Lorrys YouTube-kanal.


Se alle programmerne på vores YouTube kanal

Afsnit

Alle serier A-Å