Serie Søndagsræs

28:00

Dette afsnit

Søndagsræs - Rally Monte-Carlo Historique 2020 del 1

Første del af det historiske Rally Monte Carlo. 6 danske teams er meldt til start og bliver præsenteret i Assens på Fyn.

Biler fra før 1979 dyster på de franske bjergveje og skal igennem 15 forskellige prøver, før de kan køre i mål i Monaco. Vejene var i år nærmest snefri, og det gjorde det nemmere for de danske kørere at blande sig helt fremme blandt de mere end 300 deltagere. Kommentatorer: Robert Bedsted og Viggo Johansen.

15/03/2020

Følg her hovedstadsområdets racerkørere i kamp for poleposition og vinderpokal i en række forskellige racerløb. Oplev bl.a. den nye danske løbsklasse Danish Supertourisme Turbo, kom til DM i Rally, Karting, Historisk race, Dragrace, Folkerace, Pulling, Legend cars, Formel Ford, 1600 Challenge og Drifting.

Du får mange timer med hurtige biler og kørere med benzin i blodet på tv2lorry.dk eller TV2 Lorrys egen tv-kanal Lorry+. Følg bl.a. Frederik Vodder fra Roskilde, der sidste år jagtede førstepladsen i Danish Supertourisme Turbo, men blev stoppet af svigtende bremser og voldsomt uheld. I år går han hårdt efter sejr.

Alle serier A-Å