Serie
Søndagsræs

Søndagsræs - DST Finale fra Padborg Park

Iscenesættelsen er den perfekte. Først i sæsonens allersidste løb afgøres det eftertragtede mesterskab i motorsportens superklasse i noget af en ønskefinale. En af dramaets hovedpersoner er Michelle Gatting. Michelle Gatting ligger på en andenplads før finaleræset og kan med en god præstation kalde sig Danmarks første kvindelige danmarksmester i OK MOBIL 1 DST. Se med lørdag eftermiddag, om det skal lykkes.
14/10/2018

Følg her hovedstadsområdets racerkørere i kamp for poleposition og vinderpokal i en række forskellige racerløb. Oplev bl.a. den nye danske løbsklasse Danish Supertourisme Turbo, kom til DM i Rally, Karting, Historisk race, Dragrace, Folkerace, Pulling, Legend cars, Formel Ford, 1600 Challenge og Drifting.

Du får mange timer med hurtige biler og kørere med benzin i blodet på tv2lorry.dk eller TV2 Lorrys egen tv-kanal Lorry+. Følg bl.a. Frederik Vodder fra Roskilde, der sidste år jagtede førstepladsen i Danish Supertourisme Turbo, men blev stoppet af svigtende bremser og voldsomt uheld. I år går han hårdt efter sejr.