Serie Søndagsmagasinet

14:32

Dette afsnit

Zoo's nye pandaanlæg

I april byder København Zoo velkommen til både pandaer og publikum, når det helt nye pandaanlæg åbner. Vi har fulgt Zoos medarbejdere, mens de klarede de sidste forberedelser, før pandaerne lander i København.

København Zoo kan som den blot niende zoologiske have i Europa vise kæmpepandaer frem for deres gæster. Om tre uger flytter de kinesiske pandaer nemlig ind i Zoos nye pandaanlæg, og København Zoo kan dermed vise de to bjørne frem, som de har arbejdet for at få siden 2010. Søndagsmagasinet har fulgt i hælene på både dyrepassere, formidlere og den foderansvarlige i Zoo, mens de gør sig helt klar til pandaernes ankomst til København.

16/03/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å