Serie Søndagsmagasinet

15:05

Dette afsnit

Zoo Version 2.020

Jørgen Nielsen har grund til at være tilfreds. I 2017 blev han ansat som administrerende direktør i Zoologisk Have København, og både i 2018 og 2019 blev der sat publikumsrekord i den nu 161 år gamle have.

En isbjørneunge forrige år og to kinesiske pandaer sidste år forklarer en stor del af publikumssuccessen. Men Zoologisk Have har også lavet en målrettet strategi om at blive en helårsforretning, hvor gæsterne kommer igen og igen. Det giver flere penge i kassen og giver Zoo mulighed for at lave endnu bedre anlæg til dyrene. Jørgen Nielsen kan se, at planen indtil videre ser ud til at virke. Det er derfor han kan være tilfreds.

09/02/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å