Serie Søndagsmagasinet

12:56

Dette afsnit

VM i Syntesebiologi

I Landbohøjskolens Laboratorium er en gruppe studerende klar til det uofficielle VM i syntetisk biologi. De har designet to særlige bakterier. Tanken er, at de skal bruges til at 3D-printe biologisk plastik på Mars: Søndagmagasinet har i denne uge været med i de sidste forberedelser i laboratoriet.

31/10/2016

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Alle serier A-Å