Serie Søndagsmagasinet

15:01

Dette afsnit

Vikinger og verdensarv

På Vikingeskibsmuseet i Roskilde holdes en mere end 1000 år gammel bådbygningstradition i hævd. Den dag i dag bliver der nemlig stadig bygget efter samme forskrift, som den vikingerne benyttede sig af; klinkbyggede både, som man finder i hele Norden. Men frygten er, at den viden og kunnen er ved at gå tabt for eftertiden, så nu bliver der arbejdet på at få UNESCO til gøre den helt særlige bådbygningstradition til verdensarv, som det er værd at bevare.

16/08/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å