Serie Søndagsmagasinet

14:53

Dette afsnit

Vikingekongernes Hal

Den store Kongehal i Sagnlandet Lejre er endelig blevet åbnet for offentligheden. Søndagsmagasinet har i to uger fulgt medarbejderne i Sagnlandet Lejre, mens de har arbejdet hårdt for at gøre den imponerende hal klar til den officielle indvielse. Og selvom de hedengangne vikingekonger for længst er borte, så kan den store Kongehal godt imponere vores nulevende majestæt, Dronning Margrethe.

21/06/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å