Serie Søndagsmagasinet

14:51

Dette afsnit

Verdens største regnbuefest

I 2021 skal København være vært for World Pride. Arrangementet kan blive den største kulturbegivenhed i Danmark nogensinde med over 750.000 deltagere.

Det er en drøm der går i opfyldelse for Lars Henriksen, når København om to år skal være vært for World Pride. Han er forperson i Copenhagen Pride og har i årevis kæmpet for at få værtsskabet til den danske hovedstad. LGBT-arrangementet vil tiltrække gæster fra hele verden, og arrangørerne forventer, at det vil blive den største kulturbegivenhed i Danmark nogensinde.

18/08/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å