Serie
Søndagsmagasinet

Verdens ældste homobar og kampplads

På Centralhjørnet i indre København har homoseksuelle i 100 år ført kampen for at få lov til at leve det liv, de gerne vil. I mange årtier har de kæmpet deres kamp med risiko for at blive anholdt af politiet. Nu bliver der pyntet ekstravagant op i de gamle lokaler, for traditionen tro kommer det ikke til at gå stille for sig, når Centralhjørnet inviterer til en ugelang fejring af den store fødselsdag med dragshow og meget andet.
28/5/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Der er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi beskriver det der optager folk i lokalområdet og det der skaber debat. Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk