Serie Søndagsmagasinet

14:03

Dette afsnit

Verdens ældste homobar og kampplads

Verdens sandsynligvis ældste homo-bar Centralhjørnet fejrer med pomp, pragt og konfetti sit 100 års jubilæum.

På Centralhjørnet i indre København har homoseksuelle i 100 år ført kampen for at få lov til at leve det liv, de gerne vil. I mange årtier har de kæmpet deres kamp med risiko for at blive anholdt af politiet. Nu bliver der pyntet ekstravagant op i de gamle lokaler, for traditionen tro kommer det ikke til at gå stille for sig, når Centralhjørnet inviterer til en ugelang fejring af den store fødselsdag med dragshow og meget andet.

28/05/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å