Serie Søndagsmagasinet

00:43

Dette afsnit

Verdens ældste bøssebar

27/05/2017

Centralhjørnet i det indre København fylder i de her dage 100 år. Det gør det til den ældste homobar i verden.

Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig, når Centralhjørnet inviterer til en ugelang fejring i anledning af barens 100 års jubilæum. Centralt placeret i det indre København har den lagt kulisse til en 100 år lang kamp for homoseksuelles rettigheder i København og resten af Danmark. Søndagsmagasinet har fulgt de sidste forberedelser op til den runde fødselsdag.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit