Serie Søndagsmagasinet

13:40

Dette afsnit

Unikt indblik i vores allesammens Danmarkshistorie

Danmark på film. Det er navnet på et kæmpe projekt, som Det Danske Filminstitut har kastet sig ud i.

Et utal af filmruller fra instituttets arkiv skal digitaliseres og på den måde gøres tilgængelige for os alle. Men det er ikke en helt ukompliceret opgave, og nu skal vi med på rejsen - fra strimmel til stream. Se gamle historier fra dit område på www.danmarkpåfilm.dk

27/11/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å