Serie Søndagsmagasinet

13:22

Dette afsnit

Ung og kronisk syg – sammen tackler vi udfordringerne

Kronisk sygdom gør det svært at leve et almindeligt teenageliv. For Jessica og Sofie hjælper det at tale med andre unge, som også er syge.

Den bedste medicin er venskab – det ved 16-årige Sofie og 18-årige Jessica. Jessica har en hjernetumor, og Sofie lider af en kronisk leversygdom, noget, som kan være svært at tale med klassekammeraterne om. Men på Rigshospitalet mødes de med andre unge, som kender og forstår deres udfordringer.

14/10/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å