Serie Søndagsmagasinet

14:03

Dette afsnit

Torskekvoter truer Gillelejes fiskere.

I 2017 bliver torskekvoterne i Østersøen halveret. Gillejes fiskere er frustrerede.

På Gilleleje Havn frygter fiskerne, at de lavere torskekvoter i 2017 betyder, at de er nødt til at dreje nøglen om og trække kutterne på land. Det er dystre udsigter, ikke kun for fiskerne, men for hele kommunen, hvor 600 arbejdspladser og en årlig omsætning på en halv milliard afhænger af fiskeriet.

07/11/2016

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Alle serier A-Å