Serie Søndagsmagasinet

14:43

Dette afsnit

Til fods fra Nordkap til Nice

Kæresteparret Jesper og Aïscha har sat sig et vildt mål: De vil gå fra Nordkap til Nice, en tur på 5000 km. Efter syv måneder og 3000 km er de nået til Danmark, hvor Søndagsmagasinet går med på en dagsetape.

Det begyndte som en skør idé, men når kæresteparret Jesper og Aïscha er sammen, udvikler den slags ideer sig hurtigt. Pludselig stod de to under midnatssolen på Nordkap med en vandretur på over 5000 kilometer foran sig. Uden nogen erfaring med den slags lange vandringer kastede de to eventyrere sig ud i det, og nu – cirka 200 dage senere – er de tilbage i Danmark, hvor de holder julepause, inden turen går videre mod Nice.

05/01/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å