Søndagsmagasinet

Her er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå i dybden med fortællingerne.  Vi beskriver det der optager og skaber debat i lokalområdet. Holder du til i Lorryland omkring f.eks. Lejre, Helsinge, Hundested, Frederikssund eller Solrød og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Da animationsfilmen Terkel I Knibe udkom i 2004 høstede den kæmpe succes og skabte debat, blandt andet for sin direkte tilgang til emnet mobning. Nu, 15 år senere, får alle filmens karakterer nyt liv, når der er premiere på musicalen Terkel – The Motherfårking Musical i Tivoli.

Terkel – The Motherfårking Musical

28-årige Lea Thiim Harder har for alvor slået igennem på den danske musicalscene i løbet af det sidste år. I Terkel – The Motherfårking Musical spiller hun rollen som Dorit – også kendt som Fede Dorit fra filmen sammen med bl.a. Ruben Søltoft, Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen. Vi har fået lov at rende i hælene på hende de sidste seks uger op til premieren.
10/2/2019