Serie Søndagsmagasinet

12:48

Dette afsnit

Team Valkyrie cykler på tværs af USA

Team Valkyrie har tilmeldt sig verdens hårdeste cykelløb "Race Across America" - som det første danske kvindehold nogensinde

Midt i juni skal Heidi Kristoffersen på kun ni døgn cykle på tværs af USA sammen med Team Valkyrie. Cykelholdet bruger det hårde løb på at skabe opmærksomhed omkring børns vilkår - særligt for piger, som har været udsat for overgreb, misbrug og omsorgssvigt.

29/04/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å