Serie
Søndagsmagasinet

Ta' med i Lunden - Charlottenlund travbane

I 70'erne og 80'erne heppede 25.000 tilskuere med fra lægterne, når der var løb på Charlottenlund Travbane. Men i dag er interessen for sporten faldet, og det giver økonomiske udfordringer - for såvel den historiske travbane som for sportens udøvere. Tag med i Lunden og ind i hestestaldene til Copenhagen Cup, Danmarks største internationale travløb.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk