Serie Søndagsmagasinet

13:02

Dette afsnit

Sydhavnens truede oase

Fiskerihavnen i Københavns Sydhavn er en lille oase. Ukendt for de fleste. Men måske det snart er slut med freden og idyllen. Københavns Kommune vil nemlig bygge masser af boliger på den fredede stejleplads lige ved siden af havnen. Siden slutningen af 1940’erne har garnfiskerne haft hjemme i Fiskerihavnen i Bådehavnsgade i København. Indtil nu har Fiskerihavnen levet et stille og anonymt liv. Og selv om der kun er et par garnfiskere tilbage, er charmen og idyllen ikke forsvundet. Men måske det uforstyrrede liv i havnen kører på sidste vers. I hvert fald vil Københavns Kommune bygge 550 boliger på et grønt, fredet område, der støder lige op til havnen, og som fiskerne bruger til deres bundgarnspæle og garn.

18/11/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å