Serie Søndagsmagasinet

14:07

Dette afsnit

Svanholm kollektivet i 40 år

For 40 år siden startede en gruppe frisindede flippere kollektivet Svanholm på Hornsherred. I dag fungerer Svanholm stadig efter de oprindelige kollektiv-tanker

På Svnaholm går alle beboers løn ind på en fælles bankkonto og alle beslutninger tages i fællesskab. Hør blandt andet, hvordan det er at flytte fra storbyen til et grønt bofællesskab og kollektiv.

04/06/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å