Serie Søndagsmagasinet

15:06

Dette afsnit

Søndagsmagasinet: Farlige fester

Martin Skytte Fernandes begyndte at feste med kokain, da han gik i gymnasiet. Men det, der lignede det hurtige liv i overhalingsbanen, endte i nødsporet. Han blev afhængig af stoffer.

I dag tager 45-årige Martin Skytte Fernandes ud og fortæller unge og deres pårørende om sit liv. Han har stiftet virksomheden Alverdens Virkeligheder, hvor han og fem andre, hvis liv også tog en forkert drejning, advarer unge imod at begå de samme fejl. For otte år siden lykkedes det endelig for Martin Skytte Fernandes at komme ud af det misbrug, som med årene bare var blevet værre og værre, og som til sidst var ved at tage livet af ham.

14/04/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å