Serie Søndagsmagasinet

16:10

Dette afsnit

Søndagsmagasinet: De Orange Helte

På onsdag er der åbningskoncert på Roskilde Festival, og musikken vil brage ud fra Orange Scene. En scene, som kun står der takket være en lille gruppe frivillige, der år efter år bruger ferie og fritid på rejse teltet. Søndagsmagasinet har fulgt gruppen i ugerne op til festivalen.

25/06/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å