Serie Søndagsmagasinet

16:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet: Da Greve blev et ferieparadis

Langs Strandvejen i Greve vrimler det med bygninger, som vidner om en tid, hvor området var et ferieparadis og et sted, hvor feriehungrende københavnere valfartede til.

En lang række huse i Greve er udpeget som bevaringsværdige. De er alle med til at fortælle historien om dengang i 1900-tallet, hvor et lille landbrugs- og fiskerisamfund blev forvandlet til et mekka for feriehungrende strandgæster. Og med de bevaringsværdige bygninger følger naturligvis også fortællingen om de mennesker, der har befolket dem.

02/12/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å