Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet byder i denne uge på : Indsamling til Ukraine Vi skal møde Leif Jacobsen fra Lille Skensved, som har viet sin pensionist-tilværelse til at gøre en forskel - for fattige borgere i Ukraine. Flere gange om året indsamler og fragter han alverdens genbrugsartikler fra Danmark til en Ukrainsk storby. Og netop nu er den 69-årige velgører ved at gøre klar til endnu en køretur. Egedals dyr Om natten vrimler det mange steder frem med sjældne og fredede padder, insekter og flagermus. Men de risikerer at forsvinde, hvis vi ikke kender til dem og passer på dem. Egedal Kommune sender derfor natureksperter på jagt efter dyr - midt om natten. Tegners museum Så skal vi til et af Danmarks mest specielle kunstmuseer - nemlig Rudolph Tegners Museum og Statuepark i Dronningmølle i Nordsjælland. Her er netop åbnet en særudstilling, hvor otte kvindelige kunstnere går i klinch med Tegners MEGET maskuline univers. Unibike De træner benhårdt på de et-hjulede cykler for at tage guld for tredje gang ved verdensmesterskabet i Unicykling. Vi er taget med det danske landshold i gruppe-freestyle til træning i Jægerspris. Her gælder det for alvor om at holde balancen - og tungen lige i munden.

11/06/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å