Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Liselejemaleren Zinklair Z - For at sikre malerierne i fremtiden har en borgerforening nedsat et kunstudvalg, der skal arbejde videre med hvordan disse billeder kan bruges til at sætte fokus på Liseleje og profilere byen som turist og badeby. De er alle omkring 70 år gamle og udgør tilsammen Lynæs redningstjeneste. De træner på livet løs i disse tider, så de er klar til at redde liv til søs, når sommeren og sejlsæsonen for alvor går i gang. Nicolai Sylvest træner i sin formel 3 bil på motorringen i Sturup (Sverige). Nicolai er udnævnt som et af Danmarks helt store sportstalenter af Team Danmark. Han kommer fra Jægerspris. Hun er tidligere kendt som chilidamen og tomatguruen. Men nu har gartneren og forfatteren Lene Tvedegaard kastet sig over en ny passion. Hun har skrevet en ordentlig moppedreng om krydderurter - vi har besøgt hende på hendes gartneri i Vedskølle syd for Køge.

14/05/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å