Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet bringer i denne uge: Kamp om borgmesterposten i Lejre. I Lejre Kommune hedder borgmesteren Mette Touborg. Den markante SF næstformand kunne efter sidste kommunalvalg sætte sig i borgmesterstolen, støttet af Socialdemokraterne og De Radikale. En stol, hun ikke har tænkt sig at give slip på igen. Danmarks bedste redningshund. Hver uge trænes redningshunde i Hedehusene for at kunne redde menneskeliv i katastrofeområder. Når mennesker fanges under kollapsede huse, og jordskælv lægger landsdele i ruiner, er Danmarks eftersøgnings- og redningshold USAR klar til at yde assistance. Mindelunden i Jægerspris. I den nordlige del af Hornsherred ligger et næsten glemt kultur historisk monument, der strækker sig over flere kilometer. I snart 20 år har Mindelunden ved Jægerpris Slot været under restaurering. Men om kort tid kan de mange istandsatte mindestøtter over kendte danskere og nordmænd opdages på ny. Modelbådsbygger. Han har et detaljefokus ud over det sædvanlige og er ualmindeligt ferm på fingrene. Siden 12 års alderen har Folmer Hansen bygget både, der er tro kopier af virkelighedens berømte søfartøjer. Den eneste forskel er, at Folmer's modeller er en hel del mindre.

21/05/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å