Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet bringer i denne uge: KV Egedal Kommune I Egedal Kommune har kommunalbestyrelsen de sidste par år været ret gode til at samarbejde, måske klog af skade. I den forrige valgperiode var lokalpolitikken nemlig præget af uenighed og dårlig stemning. Men med et nyt rådhus under konstruktion og en tilfreds kommunalbestyrelse håber borgmester Willy Eliasen på en ny periode i spidsen for Egedal Kommune. Chokolademanden Portræt af chokolademester Mikkel Friis-Holm fra Rye, som lige har vundet guld i Europamesterskaberne i London. Han stiler nu mod verdensmesterskaberne i chokolade. Borup Kino I Borup har de måske ikke det helt store kulturelle udvalg, men til gengæld har de deres helt egen biograf. Borup Kino blev sidste år købt af en forening af frivillige, der siden har knoklet for at modernisere biografen. Nu står foreningen over for endnu en udfordring, nemlig at gøre den gamle biograf digital. Løbeklub i Jægerspris Da 74-årige Niels Erik blev pensioneret, kunne han ikke sidde stille, så han valgte at uddanne sig som løbeinstruktør for det lokale motionshold i Jægerspris. Det er blevet en stor succes, og hver søndag morgen mødes omkring 45 lokale løbere. Oliver løber med fra morgenstunden på søndag og redigerer indslaget færdigt på dagen.

28/05/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å